Dag 5 - Snart dags för träning

Nu sitter man här i fönstret - tack grannen för ditt internet, lust att flytta routern närmre så man slipper sitta i fönstret dock?

Det börjar närma sig att träna lite, men måste först bli lite sent så man kan hoppa in i duschen direkt efteråt, man får inte vara dum.

Jag har precis läst ut en e-book jäkla intressant faktiskt, nu letar jag upp en annan, hittade en som hetter 'How to use your mind" som verkar vara lite intressant. Aldrig fel att lära sig använda knölen över axlarna menar jag. Får väll se om det ger resultat, förhoppningsvis så.
-Se upp Einstein för här kommer jag!

Jag börjar bli förbannat trött på min näsa som blivit infekterad, och hoppas verkligen att skiten lägger sig snart, annars får jag köra ett Jackson ingrepp, och min budget är inte tight nog. Påtal om budget så är det hyra nästa vecka ( Heja Newcastle! ) vilket är jävligt nice, att skiljas från pengar är det bästa jag vet.

Det har flyttat in en ny kille i vår lya - Tanger, jag är rädd att han ska bryta mitt tighta tränings och kost -schema som jag har räknat ut i minsta detalj, exempelvis så köpte jag en 6" Sub of the Day  på Subways idag, mhhhhhhhhhh.

Inte haft mycket att göra idag inte, jobbet som jag degade mig igenom, köpte en mopp på vägen hem, och städade lite i lyan. Efter det så var det en vilsen brud utanför lyan - Glenn är inte sämre än att han ställer upp direkt, skulle tippa på ~2 min innan han var ute ur lyan.
-Imponerande Glenn.
Mötte upp med dem + Tanger på Spar för att käka och gå på bio, men tror ni någon bio går? Nej.
Blev att knata hem igen, kul.

Men nu fan är måndagen snart över, och det som återstår är Rock Band och Uefa, inte fy skam det heller.

Peace!


Dag 5 - Måndag eviga måndag.

Äntligen Måndag - denna dagen är perfekt för att påminna folk om att ens liv faktiskt inte är så himla trevligt som man kan tro på helgen. Projektet går väll sissådär, hann inte riktigt pumpa i fredags som det var tänkt, då vi var tvugna att dricka öl direkt efter jobbet, jobbigt läge. Dock så bar jag ölen hem, vilket var tungt som tusan, så det går bra ändå. Annars har jag kört varje dag och jag känner redan att hulken vrålar efter att få komma ut,
- Snart hulken, snart så...

I helgen har jag utöver hutlösa mängder pumpning - också fyllt år, då behövdes tårta. Så det fick det bli. Tårta är fruktansvärt nyttigt, men var inte så god, för jag och Dunken hade nämligen gjort den. Jag borde inte blivit kock.

Jag och Johanna har utöver detta formerligen pissat på Glenn och Thanger i Uefa 2008. Siffrorna låter jag vara osagda men det var 8-0 sammanlagt, på två matcher.
-Johanna, du och jag äger.

Carl: Din posebild kommer, men inte idag.

Best regards, Hulken.

Diddes Väg Till Atlas - Dag 2

Då sitter man här i gruvan, eller IBM som det också kallas. Vissa tror att IBM är lika med höga byggnader, fönster större än era vildaste fantasier, och en byggnad som skiner längre än Spiran mitt i Dublin.
-Detta är fel.

Vi sitter i en gammal industrilokal, den är mörk. Inga fönster alls.
-Och den luktar.
Nej, nu ljög jag. Luktar gör den inte, men den är mörk. Man kan ju tycka att åtminstone ETT fönster kan man klämma in. Men icke.

För att ta upp ett bra exempel - en viss del av byggnaden är en nyare del, jag tror det är Sales del, men jag är osäker. Poängen är i vilket fall, att man valde att bygga den nya delen EXAKT likadan som den som redan fanns, så det inte skulle se konstigt ut. Låter logiskt. Men varför bygger man en ny byggnad gammal, för att den ska matcha?
-Det är ju inte logiskt alls.

Nu blev jag lite off-topic.
För att återgå till min hälsosamma vardag så blev det en Steak & Cheese Subway till middag igår, tillsammans med en medelcola. Det var ganska så gott.

Jag är nu lite fundersam över hur jag ska lösa träningen idag, det är nämligen IBM fest ikväll. Vilket innebär att vi nog kommer vara upptagna med att dricka öl, och lyfta skrot och lyfta öl är inte synonymer.
-Kanske går att klämma in, vi får väll se.

//Didde.

Diddes Väg Till Atlas - Dag 1.

Då är det alltså skett - Didde har lyft de första vikterna, som ska leda honom till Vogue, Slitz och Playboy. Vikterna som ska bereda en väg för herren.

Det var inte riktigt så lätt som man trodde - fan det är ju tungt. Schwarzeneger, Stallone, killen ur The Green Mile och Hulken, jag vet hur ni har det, och det är fan inte lätt. För att riktigt få upp stämningen valde jag att smörja in mig i olja - vet inte om alla biffar använder rapsolja för matlagning, men jag känner inte riktigt att det gav den effekt jag eftersträvade. Kan nog bli lite mindre av den varan hädanefter.

Utöver detta har jag tänkt på vad jag ska göra åt morgondagen - jag räknar med att börja dricka direkt efter jobbet, och vart kommer då träningen in i bilden? Räknas att lufta en öl? Jag tror inte det. Knepigt.

Så för att sammanfatta:

  • Det var tyngre än väntat
  • Dunken skrattade åt mig
  • Kollade på Spinal Tap medans jag lyfte vikter, detta var en av de få saker som faktiskt var trevligt med hela den här biten.
  • En annan av de få saker som var trevligt, var ölen som jag intog under mitt korta men intensiva träningspass. Bavaria, hyfsat god.
  • Jag måste hoppa in i duschen för att bli av med oljan.
Dagens näringsintag har bestått av följande:
   
Till frukost:
  • 1 stor kopp latte som jag fick av Krille samt 1 chokladmuffin.
Middag:
  • En macka från O'Briens bestående av Paprika, Ost, Smör, Bacon och Sallad.
Kvällsmat:
  • Ännu inte bestämt, men jag kan känna doften av en macka från Subway ända hit.

Over and out, Didde.

Introduktion - Didde

Innan projektet sätter igång, så tänkte jag presentera mig själv lite närmare. Misstänker att alla ( 1 ) person(er) som läser denna blogg faktiskt redan känner mig. Ja Dunken....jag syftar på dig.

För att gå vidare, så är jag en ganska så spinkig kille - jävligt spinkig faktiskt, vågen skruvade upp till 56 Kg igår om jag minns rätt. Detta är självklart bra sett ur projektets synvinkel, då det förhoppningsvis blir större skillnad, eller?



Som ni ser här är jag grym, nästan för grym. Många skulle nog se mig som en grym nörd, andra som en nörd alternativt bara grym, men de flesta ser mig nog som Didde. Jag ser mig som en Didde.

Nu tänker ni - Varför ska en person som Didde, som är så cool ( alternativt nördig ) göra detta projekt? Han är ju redan perfekt.
-Näe, jag är inte perfekt, säger jag. Jag är bara förbannat nära, och i min eftersträvan att bli den perfekta, måste jag motivera mig, jag har nämligen en gåva, jag är naturlig slacker. Det är en inte så bra som det låter.

För att bara påvisa hur mycket jag OFFRAR mig för er, måste jag bara nämna att jag slet med 20kg hanttar genom hela ( halva ) City Centrum igår.
-Det regnade.

Tills nästa gång,
Mattias Didriksson.

Introduktion - DiddesVägTillAtlas.

Så är vi då här...slutet på en Era, men även början på en annan.

Misstänker att ni inte har en susning om vad jag menar, men det är också därför jag skriver detta inlägget.

Vad är då Diddes-Väg-Till-Atlas?
Jo det är så att just nu, i detta ögonblick, ligger det i tiden att föra bloggar. Detta blir man självklart avundsjuk på.
-Varför får inte jag ha en blogg? Funderade jag.
Självklart får jag det, blev följdaktligen ( Finns äns detta ordet? ) svaret.

Sagt och gjort, då var det bestämt:
-En blogg skulle det bli!
Men samtidigt, en blogg ska ju ha text också, och text måste skrivas, och det ansvaret skulle ligga på mina axlar.
Ett tungt ansvar på den, detta skulle ju inte bli en simpel blogg om inget som denna  denna, eller bara flummiga tankar som denna. Nej, min skulle handla om något speciellt. Efter ett tag så kom jag faktiskt på något som jag faktiskt funderat på ett tag.

Hela konceptet går ut på oss lite mindre atletiska personer - hur/vad skulle vi bli om vi plötsligt bestämde oss för att köpa ett par hantlar och tränade med, 1 gång per dag i en hel månad? Ni har inte en aning?
Precis. DET ska jag ta reda på, planen är att inte ändra min livsstil ett dugg, förutom att träna en gång / dag. Detta för att vi helt enkelt inte vill se hur en välinsatt och bra ätande kille som tränar utvecklas, det har vi ju redan sett. Det är inget kul. Så jag vet ingenting om träning, jag vet ingenting om hur man äter rätt, jag är dessutom inte direkt Atlas, vilket också är anledningen till varför jag valt namnet Diddes Väg Till Atlas.

Om jag är Atlas eller inte i slutet av månaden, vet nog bara gudarna, men vi kan ju hoppas!

Med Vänliga Hälsningar,
Mattias Didriksson.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0