Didde have a dream

Shit.
Det var det första jag tänkte när jag vaknade. Ni förstår min dröm var förbannat snuskig. Vi var ungefär 10 personer som skulle fira nyår i ett slott. Mysigt tänker ni. Absolut. Kruxet var, att detta slottet var fullkomligt invaderat av snuskiga jäkla insekter och djur. Jag snackar ormar, skorpioner, krabbor, you name it!

Hur som helst - för att göra en lång dröm kort. Jag gick först in i ett rum för att leta upp min radiostyrda spindel ( Ni läste rätt, jag hade en radiostyrd spindel, och den ÄGDE. Den kunde slänga andra kryp i vattnet....) som hade komit bort sist den räddade mitt liv från en gigantisk insekt. Hur som helst, så följde såklart resten av folket med. Då får jag syn på det. En GIGANTISK jävla orm!  Så satans stor. Jag sket nästan ner mig såklart. Men vad tusan gör Sara? Hon ska gå fram och peta på den, för att spela tuff. VAD I HELVETE!?

Hur som, så virvlar sig ormen runt henne, alla får panik. Timmie försöker hjälpa henne, fastnar i en andra orm som dyker upp. Alla skriker.
-Vad i helvete ska jag göra? Tänker jag såklart.
Tills jag ser den, GENIALT!.
-Jag fixar det här, hör jag mig själv tänka. Greppar sedan tag om en stor dunk med ketchup som står på bordet. Langar den RAKT i huvudet på ena ormen som helt enkelt kolar av totalt. En orm nere. En kvar.
Tänkte jag, sen vaknade jag.

Läskigt skit. Vågar inte somna om.

 

©

//Didde

Sjukligt tråkig dag

Ingen ska säga att jag inte försöker. Jag försöker få mina rubriker fyndiga. Men det går bara inte ibland. Min poäng är att jag är sjuk - och jag har tråkigt. Jag försökte förklara för min käre vän Larre att man inte ska blogga när man har sjukt tråkigt. 

 

-Varför?

 

För att det aldrig kan vara kul att läsa en blogg som skrivs av en person som har sjukt tråkigt och dessutom är sjuk. En blogg läser man för att fly sitt egna tråkiga liv, inte för att få en insyn i Diddes tråkiga liv. Även om Diddes tråkiga liv säkert är sjukt mycket bättre än medelsvenssons skitcoola liv. Det är jag övertygad om. Inte alla som får chansen att födas som en Didde, faktiskt bara jag. Däremot finns det några fler som har chansen att födas som en Didriksson, eller t.o.m. gifta sig in som en Didriksson. Gifta sig in som en Didriksson, det skulle jag nog ta och rekomendera faktiskt, kan slå ett slag för mig själv där. Jag är både singel, billig i drift och så klarar jag mig relativt bra själv med jämna mellanrum.

 

Men nog om mig.

 

Jag läste i Larres blogg ganska så nyligen ( Som förövrigt går att hitta här: www.aftonbladet.se/larre ) om en utflykt till en soptipp. Som visade sig vara mer som en marknad, mängder med folk som gick runt och hälsade på varandra. Putsade skrot. Handlade med gamla cylindrar och avgasrör. Pratade V8:or och bara hade allmänt trevligt. Vem hade trott det om de gamla och skrotna motorernas land? Inte jag iaf. det är en sak som är säker. Men där ni är nöjda med detta så börjar jag fundera lite mer ( Kom ihåg jag har tråkigt ) vad finns det mer för gömda mötesplatser ute i världen? Vi känner till de kända platserna, Area 51, KKK parken i skogen, Scoutläger ( Där det nog föregår mer än vad som erkänns....) Syjuntor, ja jag kan fortsätta länge men det tänker jag inte göra. Jag slutar nu, och börjar spåna lite istället. Vad finns det mer för ställen som figurerar som mötesplatser? Köttdisken på ICA kanske? Lager 5 på IKEA? Parkeringsplats 75 på ÖoB? Det finns nog mängder! Nu tänkte jag faktiskt göra något som jag inte så ofta gör här på DiddesVägTillAtlas, jag tänkte be er om hjälp. Vilka platser finns det mer? Jag är lite sugen på att kolla in dessa och se om det kan vara något för mig. Jag kommer såklart rapportera om jag upptäcker något sånär substans i dessa rykten jag hör.

 

Så gör er röst hörd. Upplys mig!

 

//Didde, Den Oupplyste.


Domarens Kuriosa

Ibland.
Ibland funderar jag lite extra. Just nu sitter jag och funderar på vad domaren som dömde Wigan - Newcastle funderade på, när han satte pipan i munnen och blåste straff. Kanske var det hockey? Jag tyckte jag hörde domaren mummla '2+2, Slashing.'.

Nu är juldagarna över, skönt faktiskt, men lite tråkigt också. Nu måste jag på allvar fundera på framtiden. Jobbigt. En dag som denna när man dock är bakis och olycklig, blir det inte bättre av att Newcastle spelade skitdåligt mot Wigan, som att de glömde bort att de skulle spela idag, och plockades upp på vägen av spelarbussen. Fan inte okej. Men vad hände här? Svära mitt på bloggen. Inte okej.
-Förlåt Lasse.

I vilket fall ska jag om bara ett tag springa iväg för att plöja igenom ett Matrixmaraton. Inget kan peppa upp så mycket som bibeln i en sci-fi version. Ska bli trevligt. Hoppas jag håller mig vaken för jag har nämligen inte sett de sista två filmerna. Nu ska jag iväg och gråta en skvätt. Hörs!

PS: Jag hatar Grease. Ja jag sa det. Jag HATAR Grease. Den suger.

Inlägget om Jul

24 December.
Låter det bekant?
-Självklart tänker ni. Det kommer ju varje år. Men där har ni lite fel, 17 December kommer också varje år, men inte tänker du på ett speciellt sätt om den dagen ( ursäkta alla som fyller år denna dagen, jag tänker på er massor....) eller har jag fel?

Det här är som ni säkert redan räknat ut det traditionella Julaftonsinlägget. Det ska vara rofyllt och fyllt av värme. Det ska innehålla referenser till när man var liten, och om barn med stora ögon som öppnar julklappar. Jag vill såklart inte vara sämre, här kommer det:

 

 

Det där inlägget var mest för oss grabbar, visst blev ni lyckliga av att se den där bilden? Stora ögon och glada leenden?Julanda så det dänger om det.

För er kvinnofolk så sitter jag också inne på ett ess i rockärmen. Titta på den här rackarn:

:

Nu blev väll ändå kvinnofolket glada eller hur? Min blogg strävar efter att glädja alla, och nu är väll ändå alla glada och lyckliga? Jag är relativt glad. Vaknade lite förtidigt och kunde inte somna om - surt - och gick sedan ned till nedvåningen bara för att upptäcka att morsan vill ha köket för sig själv. Nu sitter jag och håller mig undan med Hitta Nemo på TV. Inte så pjåkigt det heller!

För att runda av:

EN SYNNERLIGEN GOD JUL TILL ER ALLA!!

//Mattias "Hohoho" Didriksson


Döden Dö - Gravönskning från Finland

Ibland bara händer det.

Ni vet när man bara sitter och helt plötsligt, HELT plötsligt. Så förstår du EXAKT vad den andra personen tycker och tänker. Utan att dem behöver säga ett enda jävla dugg. I andra fall. Så är det lätt att förstå genom att bara logga in på msn och se en ruta blinka.

Sicken kille! Vad tror man? Brist på social kompetens? Bara jäkligt dåligt inställd till Didde? Allmänt dryg? Bara en sådan sak att han är finne? Jag ska ge er ungefär 10 entertryck att fundera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newcastle - Tottenham: 2-1.

Där har ni den sköna sanningen. YES!

 

//Mattias


Hej Hej Hej Tomtegubbar.

Hemma.
Hemma ifrån,
  • Värme
  • Surfning
  • Sitta vid poolen och läsa
  • Ligga i poolen och kasta Gris.
  • Gå och äta på vanliga stället för att upptäcka att man inte är sugen på Mie Goreng ändå.
Ni gissade rätt. Det är fan skönt att vara hemma! Jag gillar kyla, jag gillar att Julen närmar sig med stora steg, för att citera en låt, och jag gillar att jag inte har någon julstämning ALLS. Inte nog med att jag tvingas tackla denna känsla med att själv vara osugen på julen. Så får jag höra att jag står skyldig till att ha försört andra personers julstämning. Jag känner mig som Grinchen. Men snygg. -are. Han var fan cool Jim Carrey som Grinchen, det var han.

Jag vet med mig att folk förväntar sig att jag ska skriva ett JÄTTEinlägg angående min resa till Bali. Detta orkar jag. Inte, göra idag. Det får jag göra någon annan dag, t.ex. när jag har fått bilder av Glenn och Johanna. Låt gå för det.

Gud jul alla, och må kristi ande fylla er alla med härlig julstämning.



Inte.




//Mattias Didde Grinchen "One Eyed Man" Didriksson.

RSS 2.0