Så det kan gå

Vad tusan hände där?
Nu var jag precis på väg för att duscha, så ser jag att det är ju ta mig tusan bara ett möte i denna cupen, alltså förlängning, och jag var |-| <---- Så nära på att missa det.

Michael Owen.
-Vilken jävla gud.
Synd att dem inte kör Golden Goal, då hade jag kunnat duscha vid det här laget.

Lägg till Given till den gudlistan också förresten.

WOW, ribban. Tur är också en skicklighet som jag brukar säga.

Keegan har förövrigt sett gladare ut.

Nu tycker jag allt domaren är lite hård som ger frispark för en pyyyyytteliten knuff.
Tur att Given lyckas rätta till allting...

Dags att duscha.

Träning, Träning.

Var ett tag sedan jag bloggade. Inte så konstigt heller, då jag inte haft ett dugg sug.
Eftersom jag då helt plötsligt bestämt mig för att slänga upp ett inlägg här, tror ni då självklart att undertecknade fått tillbaka detta sug?
Det stämmer inte. Jag har helt enkelt fruktansvärt tråkigt, ingen att prata med, och även om Newcastle matchen på TV är underhållande, så är det fortfarande bara Carling Cup, och det är fortfarande en relativt lätt seger vi tar med ett B-betonat lag.

Så vad ska vi skriva om idag?
-Ja du Mattias. Något ska vi väll kunna snickra ihop.
Vad var temat på bloggen nu igen? Just ävlar träning.

Så vad har jag tränat med på sista tiden?
Det är väldigt mycket jag har tränat med ska jag meddela, just nu ligger jag på intensivträning när det kommer till återhämtning av immunförsvar. Samt även träning när det kommer till återbyggnad av vävnad i foten.

Påtal om foten, så sträckte jag den pågrund av träning i Rysk akrobatik. Så ni förstår att jag har tränat massor. Nästa vecka ska jag träna på att slösa så lite pengar så möjligt, då jag har begränsad budget efter detta träningsläger som jag redan talat om.

Påtal om promenadsegern på TV för mitt älskade Newcastle som jag just talade om. De petade just in en bolljävel till, på övertid, 93:51 minuter in i matchen för att vara exakt. HUR det kan få förekomma i en match med 3 minuters övertid, det går att diskutera, men det kanske vi ska överlåta åt Keegan.

Gud vad tråkigt.

Bah.

2-2 mot ett brödlag?

Hmm.

Hoppar nog in i duschen

//Matti...äh.

En svag man vid kritan

Igår märktes det tydligt hur mycket träning jag måste lägga ner på mig själv, inte bara på kroppen utan också mentalt. Hur kan man planera en team-event, tagga med limbo, och sedan totalt falla?
Fråga mig inte, men det skedde. Kan det ha varit avsaknaden av n00bs från början? Kan det ha varit fotbollen som fick mig otaggad? Var det bara en sådan där dag, då How I Met Your Mother verkligen bevisar att den serien fan är bäst någonsin?
-Jag vet inte, men jag lyckades få till några bra förslag tycker jag allt.

Tecknen är tydliga. Diddes mentala styrka är inte stark nog för att vara taggad alla dagar i veckan, troligtvis inte ens för två dagar i veckan. Men samtidigt, vem behöver vara taggad när det bästa som finns är att sova?
Säg det.

Samtidigt, hade jag varit taggad hade jag ju ändå fått sova. Men lite senare.

//Trötter

Eyyy Work work

Idag har jag tränat. Jag har tränat massor.
Jag har tränat på att träffa Guldmyr som var hemkommen ifrån det stora landet ifrån väst ( inte en aning, hoppas hoppas ).
Jag tränade ungefär 1 timme under dagen, sedan tränade jag ungefär 3 timmar ikväll. Mina Guldmyror kommer vara enorma imorgon.

//Didde

All Styrka Är En Styrka

Idag tränar jag även på arbetstid.
Jag ligger i hårdträning på att stå ut med Mayers gnäll. Han har inget snus och har inte snusat på flera timmar.
-Ja ni hörde rätt, jag trodde inte heller mina öron men så kan det gå.

Det är inte så lätt som det låter. Det krävs ett starkt psyke och stort tålamod. Jag har ganska mycket av båda, men Mayer är från Norrland. Då är man bitter till en början. Lägg då på en osnusad norrlänning.
-Jag vet, det låter hemskt. Men jag ska komma tillbaka som en starkare man när jag väl levt mig igenom detta hårda test.

För som alla vet:
When Atlas Falls, Titus will rise from his ashes.

//The Hunk

The rise of Titus.

"Hela konceptet går ut på oss lite mindre atletiska personer - hur/vad skulle vi bli om vi plötsligt bestämde oss för att köpa ett par hantlar och tränade med, 1 gång per dag i en hel månad?"

Citatet kommer från en klok man, mycket klok skulle vissa säga, jag skulle nog inte sträcka mig till mycket klok, men fruktansvärt nära. Nu kanske ni undrar varför jag har citerat mig själv? Andra, kloka människor som mig själv, skulle ha räknat ut det vid det här laget.
Som ni vet så har det gått sådär med att jag tränar en gång varje dag. Det ber vi om ursäkt för. Men jag skämms inte för det.

"En äkta man går inte tillbaka på sitt ord"


Nej det kanske är sant. Men först och främst, jag myntade inte detta utrycket så det får stå för honom. Jag misstänker att han som kom upp med detta uttryck var en mindre sofistikerad person som vägrade att backa när han hade fel.
-Synd för dig.
Jag åh andra sidan väljer att mynta ett nytt uttryck, här och nu. Lyssna noga nu för det kommer att stå i era barn, barnbarns och kanske även era barnbarns -barnbarn.

"When Atlas falls, Titus will rise from his ashes"
Ni hör hur mäktigt det låter.
-Kom ihåg att jag myntade uttrycket.

Vad vill jag då ha sagt med detta? Jo självklart att jag inte tänker skita i det här, bara för att min ursprungsplan visade sig gå en alternativ väg. Det fanns dessutom inte så mycket jag kunde göra åt det hela. Semester och festival. Då kan man ju inte träna. Då ska man dricka öl. Det har vi också gjort.
-Bra jobb Didde
-Tack Didde

Som sagt, jag tänker fortsätta köra. För tillfället: Öppen Planlösning för hur det blir med blogg, projekt, osv i framtiden. Men det får framtiden utvisa. Jag har riktat in mig på att vara starkare än Magnus Samuelsson i slutet av Maj nästa år. Då jävlar Mange. Då smäller det.

//Mattias

RSS 2.0