Friday Night Lights!

....Kan man lätt tänka sig när det handlar om en så glamorös person som jag.
Men sanningen är att jag ligger halvnaken ( Nej Lars. Jag är inte naken.) i min säng, just vaknat, laptopen i knät, och det har inte ens tagit 5 minuter innan Johanna börjar tjata på mig.

Sanningen är den att detta troligtvis är mitt sista inlägg på över en månad. Lite sorgligt tänker ni, och jag försår att ni känner så. Sanningen är förstås som många vet att jag ska åka iväg till Bali, och planen just nu är att hålla mig ifrån i princip allt vad det innebär som påminner om "vanliga" livet. Det innefattar nog också bloggen är jag rädd - jag ska aldrig säga aldrig men troligtvis.

Egentligen borde jag packa, men jag orkar inte, egentligen borde jag trixa med PSP:n.
-Men jag orkar inte.
Det finns mycket jag borde göra just nu, men det enda jag vill göra är att hitta den där klassiska låten som jag bara vet har eggat sig fast i bakhuvudet, men som jag inte kommer ihåg. Den vill jag höra.

För att övergå till något intressantare. Inatt så drömde jag att jag var med i en paddlingstävling, man låg ned på en surfbräda och paddlade. Jag missade starten TOTALT och hamnade skitlångt efter. Det gick sådär till en början, tills jag började ta i som SATAN då jävlar gick det undan, jag började klättra på placeringarna men kom tillslut inte bättre än 5:a. Jag var ganska nöjd med resultatet - men det var ju bara 5:a och jag kände att jag hade mer att ge. Så jag skulle precis ut och träna lite ( Ja ni läste rätt. ) för att sätta nästa lopp PERFEKT.....då jag vaknade. Satan!

Som en fotnot kan jag meddela att Linnea tog hem loppet, och Thanger. Du kom 6:a.

Hörs om lite mer än en månad.

Som Lars skulle sagt, See yah, wouldn't want to be yah!

//Diddjeridooozoo.

En dag är alltid den andra lik.

Jag har under ungefär en veckas tid nu studerat saker man kan göra när man har tråkigt.
Ska jag vara ärligt så går det ganska så dåligt. Vilket ni säkert förstår. Då jag faktiskt skriver i min blogg, denna blogg är just nu det forum jag använder när jag verkligen inte har NÅGOT annat för mig. Precis som nu.

Vad jag vanligtvis gör när jag har tråkigt och ska blogga, är att brainstorma.
-Vad fan ska jag blogga om?
Brukar jag tänka.
Sedan tar jag oftast bara det första som jag kommer att tänka på.

Det ironiska den här gången som ni säkert redan tänkt. Är ju att när jag idag brainstormade i ungefär tva tusendelar av en sekund, faktiskt kom att tänka på just brainstorming. Vad är oddsen på det? Ganska så låga tänka ni säkert, eftersom det känns naturligt att tänka på brainstorming, när det faktiskt är det man gör.
Men så är det inte! För isåfall hade jag kommit att tänka på det tidigare.

Skogstokigt.

Om vi ska gå tillbaka till min tråkighetsundersökning kanske:
Jag har upptäckt att ett schema oftast hjälper en att komma ur sin tråkighet. Detta för att man faktiskt hittar på något då. Jag har börjat putsa på mitt schema för dagen och hittils kommit fram till detta:

1.   Mat.
2.   Duscha.
3.  

Jag har fastnat på 3:an. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog på något skitcoolt. Typ som att, ehhh, ja det kommer nog!

//Mattias

Mindre än en vecka

Hej alla mina två fans.
Jag håller på och jobbar med en fanshop som nog ska vara till erat nöje, vi kan redan nu garantera tröjor, plånböcker och andra godsaker. Vi är nu inne i slutfasen på hur jag vill ha logon och det är egentligen bara fonten vi just nu håller på och väljer.
Värt att vänta på, eller vad säger du Didde?
-Absolut!

För att gå på in på något annat så var jag igår iväg för att skaffa mig ett stycke visum inför Bali. Glömde såklart kvitto som påvisar att jag betalat in till Balianska Institutet.
Men vi fixade.
Natura.
Nä jag skoja.
Charm endast.

Vi glider på Söndag, och jävlar i havet vad jag ska göra lika mycket som jag gjort idag.
Ingenting.

Over and out,
astronaut.

//Diddelito.

Mellan två Jobb.

Då är man här då.
Arbetslös.
Det känns sådär om jag ska vara ärlig, men jag börjar sakta men säkert falla in i rytmen som krävs för att vara arbetslös.

Jag kan ta gårdagen som exempel:
11:45 - Vakna.
11:48 - Lägga laptopen i knät för att slösurfa.
13:30 - Hoppa in i duschen.
13:35 - AD & Jimmy är här för att hämta mig.
13:40 - Lämna tillbaka filmen.
13:45 - Systembolaget
13:50 - Fika på Jullans café!
14:15 - Ta dagens på Skånska Lasse.
14:16 - Ångra sig, gå till matmarknaden.
14:25 - Köpt soppingridienser.
15:00 - Äta denna soppa.
15:20 - Spela Super monkey Ball 2.
19:00 - Träffa Pönta.
19:02 - Dricka öl.

Det där är min stressiga vardag. Nu förstår ni att jag inte alls ligger hemma och latar mig som många tror!

//El Didio el Mastodonte.

Mjölby har blivit kallt.

Återigen längesedan jag bloggade. Det har blivit lite av min grej, tror jag ska fortsätta på det spåret. Inte lika ansträngande så. Hursomhelst ( i ett ord? tre ord? Äsch.) så är jag i Sverige nu. Det är precis som jag väntade mig.

Jag är tillbaka i mitt gamla pojkrum, det har blivit gästrum nu, vilket passar då jag faktiskt figurerar som en gäst. Förutom att jag inte får frukost på sängen. Tråkigt.

Hade jag bott i Stockholm hade jag här citerat låten "Stockholm har blivit kallt" utav andra tredjedelen i GES, men nu bor jag i Mjölby och jag tror nästan det är kallare här. Mindre folk som värmer upp luften.
Lite tråkigt att det dessutom inte finns några låtar om Mjölby, förutom EN. Den låten handlar också om vädret såklart, vi är ju svenskar. Dock passar den inte alls, den handlar om att det är 10 grader varmt när man sätter sig på bussen till Mjölby och ungefär 20 grader plus när man stiger av. Låten är ungefär 20 sekunder lång och gjord av En Tallrik Kräm.

Nu är det 3 grader plus, och jag fryser som tusan.

Så funkar mitt liv just nu.

Hur är ert?

//D..d...didde. ( Jag stammar av köldskadorna).

RSS 2.0